Up2Cloud by AM12

A AM12 som un equip de professionals amb l’objectiu d’oferir a les
empreses solucions Cloud Computing que les permetin millorar per dedicar-se realment al seu negoci.

Les solucions Cloud o “en el núvol” poden semblar un concepte eteri, intangible i insegur, però res més allunyat de la realitat. No tan sols cada dia són més presents a les empreses, sinó que ja comencen a ser indispensables perquè aquestes evolucionin i estiguin al dia.

Up2Cloud by AM12 neix amb la intenció de ser el fil conductor que les faci arribar a totes aquelles empreses que vulguin evolucionar també cap a l’avantguarda de les noves tecnologies i els grans avantatges que aquestes comporten. Tota l’experiència professional dels integrants d’AM12 està vinculada al món de les tecnologies de la informació i els últims anys han centrat els seus esforços a conèixer els millors proveïdors de solucions Cloud del mercat posant-los a l’abast dels seus clients.

No hi ha res més important per a nosaltres que el fet d’atendre els nostres clients actuals i futurs amb la voluntat d’ajudar-los en el camí de dur la tecnologia informàtica al núvol, sempre tocant de peus a terra.

Missió

Up2Cloud by AM12 té com a objectiu aportar un ample ventall de solucions única i exclusivament Cloud, que es puguin utilitzar des de qualsevol lloc i qualsevol dispositiu amb connexió a internet, garantint en tot moment la seguretat.

A AM12 analitzem, aconsellem, assessorem i ajudem a prendre la millor decisió al client. Un cop decidit, li proveïm, implantem, formem i mantenim les solucions i serveis que ens contracta, amb els millors professionals.

Visió

A AM12 busquem solucions que s’ajustin a les necessitats de cada client, assegurant la seva satisfacció, principi fonamental de la nostra companyia i amb el ferm compromís de seguir potenciant i cercant noves solucions sempre amb les màximes garanties d’èxit.

Estem absolutament convençuts de l’excel·lència de les nostres solucions, tot en benefici de les empreses i dels seus usuaris.