POLÍTICA DE PRIVACITAT: ACCEPTACIÓ D’ENVIAMENT DE FORMULARIS

De conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d’AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU amb CIF B64512262 i domicili social situat en *PELAI, 42 *5º5ª 08001, BARCELONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades.
AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D’acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d’aquests, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic *info@am12.cat.
L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l’adreça de correu electrònic: *info@am12.cat.
Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.