Política de privacitat

Lloc web: www.am12.cat/
Titular del lloc web: AM12 Consultoria Informàtica SL
Responsable tractament dades: AM12 Consultoria Informàtica SL
Finalitat: Consultes
Legitimació: Consentiment atorgat per l’usuari.
Edat legal consentiment: L’Usuari certifica que és major de 14 anys i que per tant posseeix la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment quant al tractament de les seves dades de caràcter personal i tot això, de conformitat amb el que s’estableix en la present Política de Privacitat.
Destinataris: Les dades de l’usuari únicament s’utilitzaran amb la finalitat de contactar amb ell directament o bé per a contestar a la consulta realitzada a través de la web, per la qual cosa no es comunicaran dades a tercers
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Qui és el titular d’aquesta web?

Adreça postal: *Carrer de *Pelai, 42, 08001 Barcelona
Telèfon: 932 78 87 20
Correu electrònic: *info@am12.cat
Qui és el responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal?

Adreça postal: *Carrer de *Pelai, 42, 08001 Barcelona
Telèfon: 932 78 87 20
Correu electrònic: *info@am12.cat
Amb quina finalitat tractarem les seves dades de caràcter personal i durant quant temps els conservarem?

L’empresa tractarà les seves dades de caràcter personal exclusivament per a finalitats determinades, explícits i legítims, i no seran tractats de manera incompatible amb aquestes finalitats.

Finalitat:
Gestió, estudi i resolució de consultes efectuades a través de la web. L’empresa conservarà les seves dades de caràcter personal el temps necessari segons la informació facilitada i els terminis de conservació recollits en normatives que siguin aplicables.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment que ens atorga en marcar la casella en la qual accepta la nostra política de privacitat.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No cedim dades a tercers. Les dades de l’usuari únicament s’utilitzaran amb la finalitat de contactar amb ell directament per a contestar a la consulta realitzada a través de la web.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en l’empresa estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

En concret, pot vostè dirigir-se a l’empresa a la seva adreça postal o bé a l’adreça d’email facilitada en el present document amb la finalitat d’exercir els següents drets:

Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament.
Dret a oposar-se al tractament.
Dret a la portabilitat de les dades.
Pot vostè sol·licitar els formularis necessaris per a l’exercici d’aquests drets enviant un correu electrònic a l’adreça d’email facilitada en el present document.

Donat el caràcter personalíssim de l’exercici de qualsevol d’aquests drets vostè haurà d’adjuntar a la sol·licitud copia del seu carnet d’identitat o document acreditatiu equivalent.

Pot vostè dirigir-se a l’Agència Espanyola de protecció de Dades per a obtenir informació addicional sobre els seus drets o presentar una reclamació davant aquesta, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, obtenint tota la informació necessària per a això a través de la web www.agpd.es.

POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS

De conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (*RGPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (*LSSI-CE), AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU informa els usuaris, que ha procedit a crear un perfil en la/s Xarxa/és Social/és Facebook, Google +, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.
Dades d’AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU:

CIF: B64512262

ADREÇA: *PELAI, 42 *5º5ª 08001, BARCELONA

CORREU ELECTRÒNIC: *info@am12.cat

DOMINI WEB: www.am12.cat

L’usuari disposa d’un perfil en la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU, mostrant així interès en la informació que es publiciti en la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per a garantir la seva privacitat.

AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercitats davant AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU, d’acord amb la *LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
Rectificació: Només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control d’AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU, per exemple, eliminar comentaris publicats en la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d’exercir-lo davant la Xarxa Social.
Cancel·lació i/o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control d’AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.
AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU realitzarà les següents actuacions:

Accés a la informació pública del perfil.
Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada en la pàgina d’AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU.
Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.
L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

PUBLICACIONS

L’usuari, una vegada unit a la pàgina d’AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular d’aquests, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.
L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que puguin publicar-se en la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part d’AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU, però si que romandran en la Xarxa Social.

CONCURSOS I PROMOCIONS

AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en aquesta. Complint sempre amb la *LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

PUBLICITAT

AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU utilitzarà la Xarxa Social per a publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la *LOPD i de la *LSSICE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina d’AM12 *CONSULTORIA *INFORMATICA SLU perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.
A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:
• Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
• Google +: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/