Col·laboració i productivitat

Logo G-Suite

G Suite: G Suite és un conjunt d’eines cloud empresarials que ajuden a aconseguir objectius de forma accelerada i milloren els processos de comunicació de les empreses.

Logo Google Chrome for Works

Chrome for Work: Dispositius ràpids, segurs i rendibles, que usen el sistema operatiu de Google (Chrome US). Administrables de forma remota per tenir control total.

Google logo

Google Search ajuda als empleats i als clients a buscar el que necessiten amb rapidesa. És fàcil d’utilitzar i d’administrar, per la qual cosa podràs posar les teves dades a treballar de manera més efectiva.

logo_maps

Amb Google Maps crea mapes atractius i insereix-los en els teus llocs, aplicacions i plataformes internes. Ofereix als usuaris informació rellevant per a la seva ubicació, a qualsevol moment i lloc, i aprofita les noves possibilitats que la ubicació ofereix a la teva empresa.

Logo Justmail

Servei de correu electrònic, calendari i contactes basats en núvol, integrats amb la plataforma de Google, que ofereix una solució a més baix cost sense les prestacions addicionals de la suite de Google, com Drive, Docs, etc..

Logo Parkmail

Arxivat de correu en el núvol que permet als usuaris accedir al seu històric en temps real i de forma immediata. Permet emmagatzemar el correu d’usuaris no actius i accedir al mateix a qualsevol moment.

Logo Identity Service

Servei d’autenticació extern a Google que assegura que les claus d’accés a les aplicacions de Google no resideixin en la seva mateixa plataforma.

logo-adcloud-box-large-black

Emmagatzema, sincronitza i comparteix arxius des de qualsevol lloc.

Contacta’ns